Land Rover 110 bj 1985.
De Land Rover bevindt zich technisch in een zeer goede staat. Voordat deze enkele maanden geleden weer op de weg is gekomen is er voor ca € 6000 geïnvesteerd om de techniek helemaal up to date te krijgen. De distributieriem is ca 2000 km geleden ook vervangen. Rekeningen van alle reparaties zijn ter inzage. De reparaties zijn uitgevoerd door gerenommeerde bedrijven.
De Land Rover beschikt over de oerdegelijke 2,5 diesel motor, APK geldig tot 18 december 2018. De Land Rover kan worden bezichtigd in Emmen.
Technisch valt er dus op deze Land Rover weinig aan te merken. Optisch is een ander verhaal, de Land Rover is in een ver verleden in John Deere groen gespoten en bestickerd met o.a. John Deere logo's. Oorspronkelijk was de Land Rover legergroen.
U kan hier mee leven of u moet de Land Rover voorzien van een nieuwe kleur.
De Land Rover word geleverd met de huidige bikini top
Dit is een gebruikt voertuig. We adviseren u het voertuig te bezichtigen alvorens een bod uit te brengen. Dit om teleurstelling achteraf te voorkomen.  Biedingen zijn exclusief vervoers- en exportkosten, tenzij anders vermeld.
Body stijl: Cabriolet/ Transmissie: Handmatig Brandstof: Diesel Kleur: Groen Jaar: 1985 Kilometerstand in: kilometers Kilometerstand: 81019 Staat: Algemeen goede staat met sporen van gebruik Merk: Land Rover Model Type: 110 Registratiepapieren: met Nederlandse registratie Bevindt zich in: Nederland